O nas

O nas

Atraktivna in najsodobnejša igralnica Dolphy bo vašega malčka ob praznovanju rojstnega dne z delfinčki popeljala v morski svet labirinta in zanimivih ovir. Poleg velike igralnice, je tudi prostor primeren za najmlajše otroke.

Igralnica Dolphy je primerna za otroke do 8. leta starosti (oziroma do višine 130cm). Za otroke do 4.leta je na voljo prostor za igro z vrtjikom in kockami iz pene, v igralni labirint gredo lahko v spremstvom staršev.

V igralnici lahko potekata dva rojstna dneva do 15 otrok istočasno. V kolikor pa želite porostor samo zase, lahko na rojstni dan povabite do 30 otrok.

Seveda smo poskrbeli tudi za starše... Starši so lahko v igralnici z otroki ali pa se družijo v prijetnem ambinetu v nadstropju nižje, kjer lahko odigrajo partijo biljarda (rezervacija mize) ali pikada in spijejo dobro kavico.

V prostoru je na voljo bar, v katerem lahko pogostite starše povabljenih otrok. Za starše z dojenčki imamo pripravljeno tudi previjalnico z vsemi pripomočki. Vstop v igralnico je možen tudi z dvigalo, zato lahko starši vstopijo tudi z vozičkom.