O nas

O nas

Atraktivna in najsodobnejša igralnica Dolphy bo vašega malčka ob praznovanju rojstnega dne popeljala v morski svet labirinta in zanimivih ovir. Med praznovanjem je poskrbljeno za pijačo, pico, prigrizke in slastno torto Dolphy.

Igralnica je primerna za otroke do 8. leta starosti (oz. do višine 130cm). Otroci do 3. leta starosti pa gredo lahko v igralnico v spremstvu staršev.

Pri nas lahko izbirate med dvema paketoma in sicer osnovni paket do 15 otrok in paket premium do 30 otrok. Paket premium poleg osnove vsebuje še animacijo, obisk maskote Dolphy ter napihljiv grad.

Seveda pa nismo pozabili na starše. Starši so lahko v igralnici z otroci, kjer imajo pripravljeno posebno mizo ali pa se podružijo v prijetnem ambientu nadstropja nižje. Tam lahko odigrajo partijo biljarda ali namiznega nogometa, v baru pa si lahko privoščijo tudi kakšno kavico.

Za tiste najmanjše imamo pripravljeno tudi previjalnico z vsemi pripomočki. Vstop v igralnico je možen z dvigalom, zato je vstop mogoč tudi z vozičkom.

Vsa praznovanja potekajo v skladu s priporočili NIJZ - na skupno 380 m2 je dovolj prostora za vzdrževanje priporočene razdalje med udeleženci, po celotnem prostoru so na voljo razkužila za roke, igralnica in celotni inventor redno razkužujemo in zračimo prostore.